Subscríbete a las noticias con: RSS Facebook Twitter En tu correo

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La frustrada creuada contra la corrupció del senyor Collado

Vicent Grimalt, Regidor del PSPV-PSOE Dénia

Vicent Grimalt, Regidor del PSPV-PSOE Dénia

Deia el senyor Juan Collado –home d’ideologia confusa que va abandonar el PSOE per a donar pastada l’alcaldia de Dénia al PP-, allà per juliol de 2008, que la gestió urbanística de l’anterior govern, caòtica, devastadora i, fins i tot, fraudulenta, li havia “trencat el cor” i l’obligava, sentint-ho molt, a sacrificar eixe cor socialista en pro d’un futur millor per a la ciutat.

Deia també eixe prohom -a penes intuït uns mesos abans de la moció-, pocs dies després de perpetrar la censura contra el govern progressista de PSOE i Bloc, que des del seu càrrec de regidor alliberat lideraria una creuada contra la corrupció socialista precedent.

Un any després, hem deixat de sentir les lamentacions del senyor Collado, el president d’una comissió anticorrupció que mai ha actuat o que, si ho ha fet, ha acabat per frustrar les expectatives d’aquell que es va jugar tot el seu prestigi i crèdit polític a una carta: la de la pressupmta corruptela urbanística del govern socialista. Una aposta forta, massa forta, que el senyor Collado ha perdut.

A punt de celebrar el primer aniversari del govern trànfuga són poques, mínimes, nul.les les notícies sobre urbanisme que el pentapartit consenteix que es filtren a la premsa. I entre eixes escasses informacions destaca l’absència dels resultats de l’àrdua investigació que, suposadament, ha dut a terme la comissió del senyor Collado.

I amb este oblit intencionat de la causa que el trànsfuga va enarborar com a bandera, ara fa quasi un any, a més d’eludir les possibles demandes de dimisió, el pentapartit oculta la realitat actual del departament d’Urbanisme municipal. Lluny d’haver-se solucionat la “massificació innecessària” de la Gerència que els que hui governen atribuiren als socialistes, l’àrea d’Urbanisme continua mantenint una plantilla de traballadors que no s’ha modificat significativament; i per la porta de darrere entren arquitectes, tècnics i empreses assessores noves, mentre per la de davant han eixit 4 professionals amortitzats.

Realitat és també, encara que els periòdics no ho diuen, que la tramitació de les llicències d’obra s’ha ralentitza amb les queixes que ens arriben dels peticionaris.

Tanmateix, ja no es sent el rebombori dels promotors clamant per permisos d’obra; serà que la crisi ha silenciat el sector de la construcció. A més, el principal escoll amb què es va trobar la continuitat de l’activitat immobiliaria a Dénia, la falta de clavegueram en la zona del Montgó i les Rotes, va ser salvat per un govern socialista amb l’aconseguiment d’una subvenció milionària del Ministeri de Medi Ambient.

Però en esta mar tan calma que és a hores d’ara l’urbanisme local són molts els que estan a l’aguait per a fer una bona pesca. El Pla General continua redactant-se. En pocs mesos descobrirem, per fi, el desenllaç de la gran farsa que va començar a l’Ajuntament de Dénia el 7 de juliol de 2008.

ARTICLE d’OPINIÓ: Per Vicent Grimalt, regidor del grup del PSPV-PSOE de Dénia

avatar Posted by on 11 June 2009. Filed under Opinión. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry